EnergiWatch

Maersk Drilling sikrer sig australsk kontrakt på 300 mio. dollar

Boreriggen Mærsk Deliver har landet en tre-årig kontrakt til en værdi på 300 mio. dollar.

Foto: PR-foto

Maersk Dilling, der står umiddelbart foran sin debut som selvstændigt børsnoteret selskab, har sikret sig en treårig australsk kontrakt for boreriggen Mærsk Deliver. Kontraktens værdi beregnes til 300 mio. dollar inklusive udgifter til flytning af riggen.

Det oplyser Maersk Drilling.

Ordregiveren er Inpex Australia med joint venture-partnere, og riggen, der er af typen ultra-deepwater semi-submersible, skal på arbejde i Browse Basin, Vest-Australien.

Kontrakten træder i kraft i andet kvartal 2020 og den påvirker dermed ikke Maersks forventninger for 2019. Den indeholder option på forlængelse i to år, oplyser Mærsk.

Robert Uggla om aflyst salg af Supply Service: Det er bedre at vente

Maersks frasalg af energiforretningen blev indhentet af olieprisen

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs