EnergiWatch

EU giver grønt lys til Aegean-handel

EU Kommissionen har godkendt handelshus' opkøb af det græske bunkerselskab Aegean, som har været under konkursbeskyttelse siden november sidste år.

Foto: Aegean Marine Petroleum

Det amerikanske handelshus Mercuria Energy Groups opkøb af det græske bunkerselskab Aegean Marine Petroleum Network er blevet blåstemplet af EU-Kommissionen.

"Kommissionen har konkluderet, at den foreslåede transaktion ikke rejser konkurrencemæssige bekymringer, fordi selskaberne har en begrænset position på de markeder, hvor de har overlappende aktiviteter," skriver EU-Kommissionen i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs