EnergiWatch

Robert Uggla om aflyst salg af Supply Service: Det er bedre at vente

Det har vakt undren, at Mærsk-familien ikke trådte til og købte Maersk Supply Service, som det skete med Maersk Tankers. Over for ShippingWatch sætter arvingen Robert Mærsk Uggla ord på, hvorfor det ikke skete denne gang.

Foto: Ritzau Scanpix/Liselotte Sabroe

Et salg til Mærsk-familien blev ikke løsningen på Maersks forsøg på at afhænde Maersk Supply Service, som det var ellers tilfældet med Maersk Tankers.

I stedet er det bedre at vente med at finde en løsning for offshorerederiet, der har været presset af underdrejede markeder siden olieprisens kollaps i slutningen af 2014.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs