EnergiWatch

ConocoPhilips går til ny køber for at afhænde felter i Nordsøen

Den amerikanske oliekoncern ConocoPhilips har svært ved at komme af med sine oliefelter i Nordsøen. Ny køber kan blive britisk selskab.

Foto: /Ritzau Scanpix/Magnus Holm

Først var det planen, at Storbritanniens rigeste mand, og køber af de tidligere olieaktiviteter i daværende Dong Energy, Jim Ratcliffe, skulle købe ConocoPhilips' oliefelter i Nordsøen. Men den aftale faldt til jorden i sidste uge, og nu forsøger ConocoPhilips sig i stedet med en anden, britisk køber. Det skriver flere britiske medier.

Således har ConocoPhilips tilsyneladende indledt en dialog med det uafhængige, britiske olie- og gasselskab Chrysaor Ltd om salg af selskabets felter i Nordsøen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs