EnergiWatch

Wintershall vil være det største olie- og gasselskab i Europa

Wintershall landede et solidt resultat i det forgangne år og ser ind i et 2019, hvor fusionen med DEA står til at blive gennemført. Med opkøbet i ryggen går den tyske virksomhed efter at blive det "største uafhængige europæiske olie og gasselskab," lyder det fra selskabets CEO.

Foto: Wintershall

Tyske Wintershall har ambitioner om at blive det største uafhængige olie- og gasselskab i Europa efter sammenlægningen med DEA.

Med et driftsresultat (ebit) på 1,7 mia. euro har Wintershall løftet indtjeningen med 85 pct. i det forgangne år sammenlignet med året forinden, oplyser selskabet torsdag i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs