EnergiWatch

BP fordobler indtjeningen

Alt gik i oliegiganten BP's retning i 2018. På trods af en faldende oliepris sidst på året kommer BP ud af året med et overskud, der slår alle forventninger.

Foto: Aker BP

Det britiske olieselskab BP kom ud af 2018 i topform. Det fremgår af selskabets årsregnskab, der netop er blevet offentliggjort.

Her lander selskabet en bundlinje på 12,7 mia. dollars, hvilket er mere end en fordobling i forhold til 2017. BP oplyser, at resultatet skal tilskrives højere "realiseringer" af den producerede olie og gas, ligesom den underliggende produktion er stigende som følge af større mængder fra nye projekter, og der er generel fremgang i samtlige forretningsenheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs