EnergiWatch

Minimal interesse for dansk oliejagt

Mængden af ansøgninger om at søge efter dansk olie falder med fire femtedele i 8. udbudsrunde. Det bekræfter, at det danske Nordsøområde er attraktivt, vurderer minister.

Stemningen omkring den fortsatte oliejagt i Danmark ser ud til at være svinget fra dur til mol. Eller i hvert fald udgør et dansk datterselskab til det ungarske olieselskab Mol en fjerdedel af de selskaber, der i 8. udbudsrunde har ansøgt om koncessioner til efterforskning og indvinding af olie- og gas i den danske del af Nordsøen. De øvrige tre fjerdedele består foruden Total af Ardent Oil og Lundin Norway.

Det meddeler Energistyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs