EnergiWatch

Norske oliebosser er lige så positive som før sidste optur

Det er blot fire år siden, at olierprisen kollapsede og skabte store udfordringer for hele olieindustrien. Nu er optimismen i industrien tilbage, og der er brug for nye ansatte hos de norske olieledere.

Foto: Royal Dutch Shell PR

Optimismen er vendt tilbage blandt de norske ledere i olieindustrien fire år efter det dramatiske fald i olieprisen, som lagde et stort pres på hele værdikæden, hvor flere har givet op. I dag ser det anderledes ud, viser en ny undersøgelse fra klasseselskabet DNV GL ifølge Dagens Næringsliv.

"Vi oplever en ganske stor optimisme over hele linjen. Selskaberne skal invstere mere, de skal tage flere investeringsbeslutninger og flere tror, at de vil nå deres mål for lønsomhed," siger Liv Hovem, der er topchef for DNV GL's olie- og gasvirksomhed, til det norske medie.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs