EnergiWatch

Den norske olie og gasproduktion kan nå ny top i 2023

Olie- og gasproduktionen vil dale en anelse i 2019, men bliver i de efterfølgende år øget så meget, at en tangering af rekordniveauet fra 2004 er i sigte, vurderer det norske oliedirektorat.

Foto: Songa Offshore

Om fire år kan olie- og gasproduktionen på den norske sokkel nærme sig den tidligere rekord for 2004. Sådan lyder prognosen fra Oljedirektoratet.

Prognosen viser, at olie- og gasproduktionen vil dale en anelse i 2019, men i de efterfølgende år øges og i 2023 er en tangering af rekordniveauet fra 2004 i sigte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs