EnergiWatch

Shell forhandler om køb af amerikansk olieselskab

Shell er ifølge Bloomberg i tætte forhandlinger om at købe den amerikanske olieproducent Endeavor Energy Resources for otte mia. dollars. Også andre olieselskaber har budt.

Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/Polfoto

For omkring otte mia. dollars forhandler Shell ifølge Bloomberg om at købe det amerikanske olieselskab Endeavor Energy Resources. Prisen er omkring det halve af det, Endeavor tidligere har været værdisat til.

Også olieselskaberne Exxon Mobil, Chevron og ConocoPhillips har vist interesse for det Texas-baserede Endeavor Energy, men deres interesse er siden kølnet, siger kilder til Bloomberg, der skriver, at forhandlingerne med Shell endnu ikke er i en afgørende fase.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs