EnergiWatch

Welltecs rentebetalinger holder fortsat selskabet i rødt

Den tidligere vækstkomet viser fremgang på omsætningen og driften i årets tredje kvartal, men store rentebetalinger på gæld holder selskabet i rødt på bundlinjen.  

Foto: PR

Rentebetalinger på gæld på 9 mio. dollars bidrager fortsat i betydeligt omfang til røde tal på bundlinjen i olieteknologi-selskabet Welltec, der kom ud af årets tredje kvartal med et nettounderskud på 7 mio. dollars.

Omsætningen i kvartalet udgjorde 62 mio. dollars mod 60 mio. dollars i de foregående tre måneder, mens resultatet af driften (Ebit) viser et lille plus på 1 mio. dollars, afslører de konsoliderede tal for Welltec-gruppen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs