EnergiWatch

HMN vinder langvarig varmestrid mod Energiklagenævnet

Energiklagenævnet har tabt en usædvanlig civil retssag om udvidelsen af fjernvarmenettet anlagt af naturgasselskabet HMN. "Nu bør der være sat en stopper for, at andre kommuner forsøger at gennemføre lignende fjernvarmeprojekter," siger adm. direktør Susanne Juhl.

Foto: PR

Efter mere end seks års tovtrækkeri om Helsingør Forsynings planer om at udvide fjernvarmenettet til otte nye områder i kommunen, må forsyningsselskabet se sig slået.

Retten i Glostrup har givet naturgasselskabet HMN ret i, at det ikke var rimeligt, da Helsingør Kommune i 2012 godkendte fjernvarmens planer om en ekspansion ud i den individuelle opvarmning. Den afgørelse blev indbragt for Energiklagenævnet, som gav kommunen og Helsingør Forsyning ret, hvorefter HMN anlagde et civilt søgsmål mod klagenævnet i 2015.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs