EnergiWatch

Northern Drilling henter ny CEO fra Fredriksen-selskab

Rigselskabet Northern Drilling har fået ny CEO, der kommer fra et andet John Fredriksen-selskab. Samtidig har selskabet vendt minus til plus.

Foto: Photo: Seadrill

Northern Drilling får ny CEO. Det er Scott McReaken, der tiltræder 3. december i år. Han afløser Gunnar Winther Eliassen.

Scott McReaken kommer fra en karriere i John Fredriksens Seadrill Group, hvor han blandt andet har været CEO for Sevan Drilling og CFO i North Atlantic Drilling.

"Bestyrelsen vurderer, at McReaken kommer med den nødvendige erfaring og lederprofil til succesfuldt at overvåge den vigtige forandring af selskabet," lyder det i en meddelelse fra Northern Drilling.

Samtidig med den nye ledelse er rigselskabet også kommet med resultatet for tredje kvartal. Northern Drilling fik i tredje kvartal i år et overskud på 386.000 dollars, og det var en forbedring fra året før, hvor tredje kvartals resultatet var et underskud på 121 mio. dollars.

Northern Drilling blev etableret i 2017 og er også relateret til Seadrill Group, da Northern Drillings flåde bestående af to rigge arbejder for Seadrill.

Wintershall vil investere 15 mia kroner i Norge frem mod 2020

Northern Drilling sikrer sig kontrakt med Wintershall 

Mere fra EnergiWatch

Olie Gas Danmark skifter navn og identitet

For bedre at kunne omfavne en anderledes fremtid i Nordsøen, gennemfører brancheorganisation en rebranding i forbindelse med sin årlige konference, som afholdes onsdag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs