EnergiWatch

Borr Drilling venter støt stigning i kontrakterne offshore

Borr Drilling fik et underskud netto på 39,1 mio. dollars i tredje kvartal, hvor budaktiviteterne dog er acceleleret, siger rigselskabet. Fortsætter det seneste fald i olieprisen, kan det bremse bedringen. Men ikke noget alvorligt. 

Foto: Transocean

Rigselskabet Borr Drilling måtte i tredje kvartal se et forværret nettoresultat med et tab på 39,1 mio. dollars mod et underskud på 9,6 mio. dollars i samme periode sidste år, viser regnskabet onsdag.

Det skete i en periode, hvor udnyttelsen af den globale flåde af jack-up rigge steg, især brugen af de moderne fartøjer, og hvor operatører er blevet mere sikre på deres fremtidige olieprogrammer set i lyset af den højere oliepris, skriver Borr Drilling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs