EnergiWatch

Pacific Drilling forlader konkursbeskyttelse i USA

Rigselskabet Pacific Drilling har nu sagt farvel til konkursbeskyttelsen i USA efter en succesfuld restrukturering af selskabet og udskiftning af CEO.

Foto: Colourbox

Pacific Drilling er nu ude af den amerikanske konkursbeskyttelse under chapter 11 efter en stor restrukturering, oplyser rigselskabet.

Pacific Drilling har i forbindelse med planen rejst 1,5 mia. dollars brutto i ny kapital og har betalt godt 1,2 mia. dollars på en kreditfacilitet. Samtidig har redningsplanen sikret selskabets balance ved at reducere gæld og styrket likviditeten med omkring 400 mio. dollars, mens lån først skal betales tilbage i slutningen af 2023.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs