EnergiWatch

Subsea 7 venter ingen bedring før 2020

Bundlinjen skrumper igen hos offshoreselskabet Subsea 7 i et tredje kvartal præget af lave priser og færre færdiggjorte projekter. Selv om antallet af nye ordrer i markedet fortsætter med at stige, forventer selskabets først bedre resultater fra 2020.

Foto: Subsea 7

En stor andel af skibene hos Luxembourg-baserede Subsea 7 var i arbejde i årets tredje kvartal, men det var ikke nok til at kompensere for lave priser på nye kontrakter og begrænset aktivitet inden for vedvarende energi og heavy lifting.

Mens omsætningen hos Subsea 7 stiger en smule, skrumper bundlinjen igen og lander på 76 mio. dollars i kvartalet mod 111 mio. dollars i samme periode sidste år, viser regnskabet for tredje kvartal, som er offentliggjort torsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs