EnergiWatch

Kvaerner er optimistisk trods markant fald i indtjeningen

Den norske værftsgruppe og olieserviceselskab kom ud af tredje kvartal med et markant fald i driftsresultatet. Men ordreindgangen er fordoblet, og virksomheden er optimistisk for fremtiden.

Norske Kvaerner gik i tråd med de udmeldte forventninger tilbage på både top- og bundlinje i regnskabet for årets tredje kvartal.

Kvaerners Field Development-segment, som bedst viser virksomhedens samlede aktiviteter og inkluderer et samarbejdsselskab, melder om et markant fald i driftsresultatet (ebitda). Det er faldet fra 262 mio. norske kroner i tredje kvartal sidste år til 90 mio. i år, svarende til omkring 71 mio. danske kroner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs