EnergiWatch

Myndigheder: Vi har håndteret boreplatforme korrekt

De to boreplatforme, der begge sandsynligvis skal ophugges i Frederikshavn, opholder sig ifølge flere myndigheder lovligt i byen. Både Frederikshavns Kommune og Miljøstyrelsen har handlet, som de skulle i sagen, lyder det til ShippingWatch.

Foto: Frederikshavn Havn

De danske myndigheder har handlet, som de skulle, i en sag om to boreplatforme, der sandsynligvis skal hugges op på havnen i Frederikshavn.

Sådan lyder det i en kommentar fra Frederikshavn Kommune til ShippingWatch. I de senere dage har TV2 Nord beskrevet, hvordan hverken kommunen eller Miljøstyrelsen har givet tilladelse til import af de to platforme, som pt. befinder sig på havnen i Frederikshavn. Det udløste kritik fra flere lokalpolitikere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs