EnergiWatch

Norsk reder køber seismikselskab i miilliardhandel

Det norske seismikrederi Shearwater, ejet af GC Rieber og Rasmussengruppen, overtager Schlumbergers seismikvirksomhed i en transaktion på 4,8 mia. danske kr.

Det norske rederi Shearwater Geoservices har landet en aftale med Schlumberger om at købe olieserviceselskabets seismikvirksomhed i en handel på 650 mio. dollars svarende til 4,8 mia danske kr.

Shearwater er et joint venture mellem norske GC Riebers og den tidligere aktionær i Norden Rasmussengruppen. Aftalen lander, efter at Schlumberger i begyndelsen af året meldte ud, at netop seismikforretningen WesternGeo var den eneste, der ikke passede ind i selskabets krav om lønsomhed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs