EnergiWatch

Shell vil tilbage på dybt vand

Break-even priserne er nu så lave, at oliekæmpen Shell igen vil satse på at bore efter olie på dybt vand. Dybvandsboringer kan konkurrere med eller endda levere højere afkast end skifer, siger Shells udforskingschef til Financial Times.

Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/Polfoto

Oliekæmpen Shell vil igen satse på boringer på dybt vand.

Break-even priserne på deepwater -brønde er nu så lave, at der igen kan laves gode penge på at bore efter olie på havets bund, og afkastet herfra kan overgå selv den langt billigere skiferolieprojekter i for eksempel USA, siger Shells udforskningschef Andy Brown til Financial Times.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs