EnergiWatch

Verdens største værft lukker offshoredelen ned indtil videre

Manglen på ordrer til offshoreindustrien er nu blevet så udtalt på verdens største værft, Hyundai Heavy Industries, at ledelsen har besluttet at lukke offshoredelen ned. Indtil videre.

Foto: /ritzau/AP/Kim Dong-min

Års nedtur i olieprisen rammer nu for alvor det sidste led i forsyningskæden, nemlige de værfter der har levet godt af at bygge platforme og rigge til offshoreindustiren.

Manglen på ordrer er blevet så alvorlig på et af Koreas tre kæmpeværfter, Hyundai Heavy Industries, at ledelsen har valgt at suspendere arbejdet på offshorefaciliteterne i august.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Norsk Lundin-chef går af

Kristin Færøvik, der hidtil har været adm. direktør for olieselskabet Lundin Energy i Norge, fratræder ved udgangen af måneden.

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs