EnergiWatch

Monjasa får "meget utilfredsstillende" underskud i Vesteuropa

Monjasas vesteuropæiske aktiviteter fik et "meget utilfredsstillende" resultat i 2017 i et år med hård konkurrence på bunkermarkedet. Der er ikke udsigt til, at 2018 bliver meget bedre, lyder forventningen i regnskabet.

Foto: Monjasa

Der er hård konkurrence blandt bunkerselskaberne i disse år i et marked, som er presset af højere oliepris og lavere fragtmængder.

Netop de tre forhold var medvirkende til et skidt 2017 for Monjasa A/S, fremgår det af regnskabet for det danske bunkerselskabs forretninger i Vesteuropa. De består primært af bunkerterminaler i Skagen og i Portland i Den Engelske Kanal, og begge terminaler har et bunkerskib tilknyttet til at servicere hvert område.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs