EnergiWatch

Borr Drilling køber igen rigge for milliarder

Borr Drilling har indgået en aftale med Keppel om at købe fem rigge, der oprindeligt var bestilit af anden partner og vil blive leveret i de kommende to år.

Foto: Transocean

Norske Borr Drilling har endnu en gang været på opkøbsjagt og indgået en aftale med Keppel om at købe fem rigge, der er i gang med at blive bygget. Prisen lander på 745 mio. dollars svarende til 4,6 mia. kr., hvilket ifølge Keppel er ekslusiv betalinger fra de oprindelige ejere.

Borr Drilling vil inden for de kommende tyve arbejdsdage betale 288 mio. dollars som en del af aftalen, og riggene står til at blive leveret fra første kvartal 2019 frem mod fjerde kvartal 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs