EnergiWatch

Olie- og gasindustrien investerer for lidt i sikkerhed

Tæt ved halvdelen af over 800 ledende ansatte i olieindustrien mener i ny undersøgelsen fra DNV GL, at selskaber underinvesterer i sikkerhed.

Foto: Kjetil Alsvik/Statoil

Investeringer i inspektioner og vedligehold af platforme og infrastruktur i olie- og gassektoren er for lav, konkluderer klasseselskabet DNV GL på baggrund af en rundspørge blandt 813 ledende ansatte i industrien .

Næsten halvdelen af de adspurgte, 46 pct., mener, at der er blevet underinvesteret i sikkerhed de seneste år. Blot 28 pct. forventer stigende udgifter i indeværende år, mens 61 pct. svarer, at de vil fastholde samme niveau.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs