EnergiWatch

Oliepriser har stabiliseret sig efter fredagens fald

Der er så godt som stabile priser på råvaremarkederne mandag morgen, hvor olie viger en anelse.

Foto: Ritzau Scanpix/Claus Bonnerup.

Oliepriserne har stabiliseret sig mandag efter fredagens dyk på omkring 2 pct. på baggrund af bekymringer for en intensiveret handelsstrid mellem USA og Kina samt en øget amerikansk boreaktivitet.

De amerikanske producenter tilføjede 11 olierigge i sidste uge, hvilket bringer det samlede tal til 808 ifølge den ugentlige opgørelse fra Baker Hughes.

En tønde af den europæiske referenceolie, Brent, koster mandag morgen 67,35 dollar mod 68,00 dollar fredag eftermiddag. Den amerikanske WTI-olie handles samtidig i 62,25 dollar mod 62,40 dollar fredag eftermiddag.

USA udvider sanktioner mod Rusland 

Olieprisen falder på frygt for handelskrig 

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs