EnergiWatch

USA udvider sanktioner mod Rusland

Kremls "ondartede agenda" får Washington til at sætte yderligere en række ledende personer i den russiske energisektor i den økonomiske skammekrog.

Vladimir Putins tidligere svigersøn, Karill Shamalov, er ny på listen over sanktionsramte, rige russere. | Foto: /ritzau scanpix/Dmitry Dukhanin

NEW YORK: USA udvider sine sanktioner mod Rusland. Yderligere 38 russiske oligarker, embedsmænd og firmaer er blevet placeret på den sorte liste af den amerikanske regering for hvad den amerikanske regering betegner som den "verdensomspændende ondsindede agenda" fra Rusland.

Det oplyser USA's finansministerium.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs