EnergiWatch

Offshorerederi sporer fremgang efter nyt svært år

René Kofod-Olsen, topchef i Topaz Energy and Marine i Dubai, tror på lysere tider for supplysektoren efter tilbagegang sidste år.

Foto: Topaz/PR

Det Dubai-baserede offshorerederi Topaz Energy and Marine kom ud af hele 2017 med et fald i omsætning og driftsresultat på henholdsvis 13 pct. og 19 pct. Nettoresultatet efter engangsudgifter viser et underskud på 116 mio. dollars mod et underskud året før på 102 mio. dollars.

CEO i Topaz Energy and Marine, René Kofod-Olsen, betegner i regnskabsmeddelelsen offentliggjort tirsdag 2017 som et udfordrende år, men at bunden i det kriseramte marked for supplyskibe nu er nået.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs