EnergiWatch

Statoils topchef i lønhop sidste år

Statoil topchef Eldar Sætre steg godt 30 pct. i løn og bonus sidste år sammenlignet med 2016, viser årsrapport. Især én bonus vejer tungt.

Foto: Ole Jørgen Bratland/Statoil

Eldar Sætre kunne sidste år notere en fremgang på lønchecken på godt 30 pct. sammenlignet med 2016. Det viser årsrapporten fra det norske olieselskab Statoil, der inden længe skifter navn til Equinor.

Siden kollapset i olieprisen tilbage i 2014 har Statoil sammen med resten af industrien arbejdet hårdt på at sænke omkostningerne i forretningen, hvilket er lykkedes. Samtidig er olieprisen igen steget, og det nyder olieindustrien og herunder Statoil godt af.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs