EnergiWatch

"Stausholm stod for fornuften og stabiliteten"

Det er landet som en stor overraskelse for omverdenen, at Maersks CFO Jakob Stausholm må forlade virksomheden. Analytikere har set Stausholm som garant for stabilitet og er nu spændte på, om der vil ske et retningsskifte, lyder det til ShippingWatch.

CFO Jakob Stausholms farvel til Maersk-gruppen efter mindre end halvandet år i topledelsen er blevet modtaget med overraskelse og en vis bekymring af de analytikere, der beskæftiger sig med selskabet.

Overraskelse, fordi timingen kommer bag på de fleste, da det finder sted på et tidspunkt, hvor Maersk er i sin største brydningstid i årtier og om noget har brug for ledelsesmæssig ro og stabilitet. Dertil kommer, at det sker meget abrupt, fordi Stausholm, der blev ansat i Maersk Line i 2012 som chief strategy & transformation officer, allerede er fortid om ti dage, når marts bliver til april.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs