EnergiWatch

Rambølls olie- og gasforretning er lønsom igen

Efter nogle hård år for oliemarkedet er Rambølls division for olie og gas igen lønsom, viser regnskabet for Rambøll Gruppen for 2017. I begyndelsen af 2018 blev olie- og gasdivisionen slået sammen med energidivisionen i Rambøll.

Foto: Rambøll

Rambølls olie- og gasdivision formåede i 2017 at levere lønsomme resultater til koncernen igen efter nogle hårde år.

"Olie & Gas forretningen leverede et godt resultat i et stadig udfordrende marked. De foranstaltninger vi tog efter olie- og gasmarkedets dyk i 2015-2016 har haft en positiv effekt, så vores Olie & Gas forretning nu igen er en af de mest lønsomme i Rambøll," udtaler koncernchef Jens-Peter Saul i en pressemeddelelse i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet for 2017.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Norsk Lundin-chef går af

Kristin Færøvik, der hidtil har været adm. direktør for olieselskabet Lundin Energy i Norge, fratræder ved udgangen af måneden.

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs