EnergiWatch

Schlumberger og Subsea 7 laver nyt samarbejde

De to offshoreserviceselskaber Schlumberger og Subsea 7 er i forhandlinger om et nyt joint venture, der skal bygge videre på et eksisterende samarbejde om at tilbyde services både på og under vandoverfladen.

Schlumberger og Subsea 7 ligger lige nu i "eksklusive forhandlinger" om at opbygge et nyt joint venture.

Det nye samarbejde skal bygge oven på det eksisterende samarbejde, som de to selskaber allerede har med Subsea Integration Alliance fra 2015.

Det eksisterende samarbejde kombinerer Schlumbergers ekspertise med opgaver over vandet med Subsea 7's ekspertise på opgaver "under vand", skriver de to selskaber i en meddelelse.

"Joint venturet vil bygge på succesen fra Subsea Integration Alliance med at forsyne vores kunder med de bedste løsninger og services fra et integreret udgangspunkt. Vi ser frem til at styrke vores samarbejde med Schlumberger og udvide vores bredde af innovative løsninger og teknologier for at drive fremgang i industrien," udtaler Jean Cahuzac, der er CEO for Subsea 7 i meddelesen.

Det nye joint venture selskab vil være ejet med 50 pct. af hver af selskaberne.

Schlumberger har det sidste stykke tid indgået aftaler med flere offshorespillere, herunder norske Borr Drilling, der torsdag offentliggjorde opkøbet af Paragon Offshore Limited og 32 rigge.

 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs