EnergiWatch

Siemens store slagnummer er Siemens Gamesa

Trods halvering af resultatet i sin kraftværksdivision erklærer det tyske konglomerat de første tre måneder af sit regnskabsår som en succes. Den succes kan teknisk set tilskrives Siemens Gamesa.

Umiddelbart ser det hårdt ud, men de underliggende tendenser er stærke. Det var konklusionen på Siemens Gamesas kvartalsregnskab for de første tre måneder af mølleproducentens skæve år tirsdag, og det er også konklusionen på det tyske moderselskabs samlede regnskab. Hvorfor forventningerne til året da også fastholdes.

Samlet faldt indtjeningen i Siemens industrivirksomheder trods en lille stigningen i omsætningen med 14 pct. til 2,2 mia. euro på grund af "skarp tilbagegang" i Power & Gas-divisionen. Men samlet set gik konglomeratets indtjening frem, mens tyskerne især hæfter sig ved en fremgang i ordreindtaget på ligeledes 14 pct. til 22,5 mia. euro.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fabrikker lukker på grund af høje energipriser

Stigende energipriser tvinger nu producenter af gødning og stål til at lukke fabrikker. Sværvægteren Yara lukker en række europæiske fabrikker, hvilket sender et klart signal om, at der er udsigt til voldsomme prisstigninger på gødning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs