EnergiWatch

Høringssvar vælter ind mod Baltic Pipe

Det er ikke ligefrem åbne arme og varme følelser, der strømmer den kommende rørledning Baltic Pipe i møde. Høringssvar handler bl.a. om sikkerhed og miljø.

Foto: PR-foto: Energinet/Gaz-System

Der er landet lige godt 100 høringssvar i Miljøstyrelsens mailbakke op til udløb af fristen for svar om det kommende rørledningsprojekt Baltic Pipe, der vil skære sig tværs igennem Danmark. Det fremgår af oplysninger fra Fyens Stiftstidende.

Det var mandag, at høringsfristen udløb, og ifølge Miljøstyrelsen så kommer høringssvarerne primært fra borgere, kommuner og virksomheder, der er placeret tæt på rørledningens linjeføring.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Norsk Lundin-chef går af

Kristin Færøvik, der hidtil har været adm. direktør for olieselskabet Lundin Energy i Norge, fratræder ved udgangen af måneden.

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs