EnergiWatch

Olieprisen kravler en smule op

Der er let stigende priser på oliemarkedet mandag morgen.

Foto: Nabil al-Jurani

Oliepriserne klatrer lidt højere op, efter bemærkninger fra Saudi-Arabien om at samarbejdet mellem de store olieproducenter om produktionsreduktion for at styrke markedet fortsætter ud over 2018.

Samtidig lægger en nedgang i den amerikanske boreaktivitet og nye kampe i Syrien pres på markedet.

En tønde af den europæiske referenceolie, Brent, koster mandag morgen 68,80 dollar mod 68,60 dollar fredag eftermiddag. Den amerikanske WTI-olie handles samtidig i 63,55 dollar mod 63,30 dollar fredag eftermiddag.

Saudisk minister opfordrer til længere olie-samarbejde

Tyske olieselskaber kaster milliarder på norsk sokkel

Forsiden lige nu

Siemens følger med Vestas ind i batteriprojekt

Europa står foran en stor mangel på batterier inden for få år, advarer Siemens, der både investerer direkte og skriver sig op som fremtidig storkunde i milliardstort svensk projekt, mod at det bliver med tyskernes digitaliseringsudstyr.

Suzlon vil udvikle vindparker i USA

Den indiske mølleproducent barsler både med nye møller og planer om at gå med i projekter for at genvinde indpas på det amerikanske marked, hvor der foreløbigt er godt en gigawatt undervejs. Derudover vil man lukrere på fortidens storhed.

Energi Danmark håber på højesteret

Den milliardstore erstatningssag mod Ørsted sættes i bero efter nederlag i landsretten, indtil Konkurrencerådet beslutter, om det vil anke til øverste instans.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere