EnergiWatch

Keppel overvejer salg af rigge til Borr Drilling

Singapore-værftet Keppel Corporation er i overvejelser om at sælge en række jack-up rigge til Borr Drilling, der er ledet af Tor Olav Trøim. Det skriver The Business Times.

Foto: COSL

Seks jack-up rigge kan være på vej til at blive solgt fra Singapore-selskabet Keppel Corporation til norske Borr Drilling.

Det skriver den singaporeanske avis The Business Times. Over for avisen afviser Keppel Corporation imidlertid spekulationer om en anden aftale om finansiering af rigge gennem selskabet Grupo R, som er blevet bygget på Keppel-værftet FELS.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs