EnergiWatch

Oliepriser stiger efter kraftigt lagerfald

Det er en overvejelse værd snart at få tanket prisen. Olieprisen fortsætter den stærke udvikling opad, der har været gældende siden årsskiftet.

Tirsdag aftens lagerrapport fra American Petroleum Institute viste et fald i råolielagrene på 11,2 mio. tønder i sidste uge, hvor økonomerne havde ventet et fald på 3,9 mio. tønder.

Samtidig steg lagrene af benzin 4,3 mio. tønder, hvor der var ventet en stigning på 2,6 mio. tønder, mens lagrene af destillater steg 4,3 mio. tønder mod en ventet forøgelse på 1,5 mio. tønder.

Handlerne ser nu frem mod dagens officielle lageropgørelse fra energiministeriet i Washington.

En tønde af den europæiske referenceolie, Brent, koster onsdag morgen 69,10 dollar mod 67,90 dollar tirsdag eftermiddag. Den amerikanske WTI-olie handles onsdag morgen i 63,50 dollar mod 62,00 dollar tirsdag eftermiddag.

Tankskib brænder på tredje døgn

Efterforskning efter olie kan fortsætte på vågeblus i 2018

Forsiden lige nu

Siemens Gamesa fusion har skabt stor intern uro

Den storstilede fusion af spanske Gamesa og dansk-tyske Siemens Wind Power har udviklet sig til et problembarn for en række ansatte i den nye vindmøllekæmpe. Interne magtkampe og store kulturelle omvæltninger betyder, at medarbejdere søger væk fra selskabet efter det, de oplever som et kaotisk ægteskab mellem de to virksomheder.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere