EnergiWatch

Wintershall får gang i norsk produktion langt tidligere end ventet

Det norske felt Maria er kommet i produktion et helt år før tidsplanen og er samtidig kommet i mål klart under projekt. Det oplyser det tyske olieselskab Wintershall.

Foto: Wintershall

Det har vist sig både mindre udfordrende og langt mindre kostbart end forventet at produktionsmoden det norske oliefelt Maria. Oprindeligt var forventningen af feltet Maria, der bliver tyske Wintershalls første egenudviklede felt på norsk sokkel, skulle være i produktion fra 4. kvartal 2018.

Men projektet er forløbet så gnidningsfrit og effektivt, at Wintershall i dag kan tage feltet i brug – et helt år før tidsplanen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs