EnergiWatch

ExxonMobil vil oplyse om klimapåvirkning

Den amerikanske oliegigant ExxonMobil vil fremover offentliggøre rapporter om effekten af klimaforandringer på selskabets forretning.

Foto: /ritzau/AP/Matt Brown/Arkiv

Efter flere års tøven vil den globale oliekæmpe ExxonMobil nu begynde at forholde sig til klimaforandringernes indflydelse på selskabets forretningsmuligheder. Det skriver Financial Times.

ExxonMobil skriver i følge Financial Times i en meddelelse til de amerikanske børsmyndigheder, at man fremover vil tilføje "forbedringer" til selskabets kvartals- og årsrapporter, inklusive analyser af hvilken effekt politiske tiltag for at holde effekten af klimaforandringer på under to grades temperaturstigning vil have på ExxonMobils forretninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs