EnergiWatch

Olie & Gas

Equinor laver milliardkøb i Nordamerika

Det norske olieselskab øger sin andel af Caesar Tonga-feltet i Den Mexicanske Golf og køber Shell ud. Equinor står nu for næsten halvdelen af oliefeltet, men Shell havde faktisk udvalgt en anden køber til at begynde med.

Rater for offshorerederier når nye højder i Nordsøen

Raterne for ankerhåndteringsskibe i Nordsøen er tordnet i vejret, og flere rederier har ifølge Finansavisen lukket kontrakter til over en halv mio. norske kroner om dagen – mere end dobbelt så meget som for bare en uge siden og det højeste niveau i år.

Trump sætter metanen fri

Olieindustrien er nervøse for, at Donald Trumps seneste dereguleringen af branchen kan ødelægge tilliden til naturgas som fremtidens fossile brændstof.

Equinor henter første olie fra britisk felt

De første dråber olie er begyndt at løbe fra Mariner-feltet i den britiske del af Nordsøen. Men forventningen er mere end blot dråber, da feltet regnes for at kunne producere over 300 mio. tønder olie.

Medie: Exxon vil helt ud af Nordsøen

Olieselskabet Exxon er i færd med at undersøge et muligt salg af sine aktiviteter i den britiske del af Nordsøen, skriver Reuters. Exxon har haft aktiviteter i Nordsøen i over 50 år, og kan med salget hente op mod 2 mia. dollar.

Total har markant vækst på norsk sokkel

Resultatet før skat på de norske olieaktiviteter ryger op med næsten 80 pct. til i alt 17,4 mia. norske kroner i det franske olieselskab Total, der bl.a. ejer det tidligere Maersk Oil. Det skriver norske medier.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere