EnergiWatch

Solar skifter direktør

Den danske sourcing- og servicevirksomhed har i weekenden skiftet sin topchef ud.

Foto: Solar

Solar har i weekenden udnævnt Jens Andersen til ny administrerende direktør med virkning søndag.

Herefter vil direktionen i Solar bestå af Jens Andersen sammen med CCO Hugo Dorph og CFO Michael Jeppesen.

"Jens Andersen afløser Anders Wilhjelm, der efter gensidig aftale fratræder sin stilling som CEO per dags dato," hedder det i søndagens meddelelse fra Solar.

"Anders Wilhjelm har siden maj 2014 stået i spidsen for Solars transformation fra en klassisk grossistforretning til en moderne sourcing- og servicevirksomhed og sat et markant præg på forretningen, udtaler bestyrelsesformand Jens Borum og fremhæver, at bestyrelsen påskønner Anders Vilhjelms indsats og de resultater, han har opnået for Solar."

Jens Andersen har siden 2012 været Senior Vice President, medlem af Group Management og Managing Director for Solar Danmark, som er Solar-koncernens største og mest lønsomme forretningsenhed. 48-årige Jens Andersen vil fortsat varetage funktionen som Managing Director for Solar Danmark ved siden af stillingen som CEO.

Scatec Solar sikrer midler til tre Malaysiske projekter Vestas meldes tæt på gennembrud i Egypten Prisen på indisk vind falder nok en fjerdedel i nyt udbud Statoil vil bygge solanlæg i Brasilien 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs