Optræk til kampvalg om formandspost i Ewii

Endnu et medlem af Ewii-bestyrelsen kan komme på tale som kandidat til formandsposten i det skandaleramte energiselskab. Fyens Amts Avis skriver, at boligdirektør Per Nielsen fra Kolding overvejer sit kandidatur.

Der bliver måske mere end en hane om at tilkæmpe sig den magtfulde formandspost i energikoncernen Ewii, når selskabet i næste uge holder møde for sit repræsentantskab.

Efter den tidligere formand Steen Dahlstrøm tidligere på året valgte at forlade posten efter længere tids kritik af hans rolle i selskabet, har ejendomsmægler fra Kolding Morten Hansen meldt sit kandidatur, men nu har også en modkandidat meldt sig, skriver Fyns Amts Avis.

Der er tale om direktør for den almene boligadministration Bovia i Kolding, Per Nielsen, som ifølge avisen "overvejer" at stille op.

"Formandsvalget skal ikke blive et personspørgsmål, og det skal ikke ende ud i en større kamphandling, men når jeg overvejer at stille op, er det naturligvis, fordi jeg mener, jeg kan bidrage med min erfaring på området," siger Per Nielsen til Fyens Amts Avis.

Avisen skriver også, at det er den nuværende, konstituerede formand, Carl Christian Poulsen, samt den tidligere socialdemokratiske borgmester i Kolding Per Bødker Andersen, som vil bakke op om Per Nielsen.

Hans mulige modstander til valget, venstremanden Morten Hansen, har lagt op til en markant ny kurs for Ewii. Han har flere gange åbent kritiseret en række af de kommercielle aktiviteter, selskabet er gået ind i de senere år.

Repræsentantskabet i Ewii mødes tirsdag i næste uge.

Ewii-partner frikender sig selv for slinger med millionudbud S kræver sikkerhed for at elkunders penge bliver i elnet Venstre-kandidat går efter formandspost i Ewii: Vil satse på åbenhed frem for trehjulede elscootere Afgående Ewii-formand: Jeg skammer mig ikke 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også