Ewii-kritikere vil vælte formanden

En gruppe af det forbrugervalgte repræsentantskab i Ewii vil teste tilliden til formanden og den øvrige bestyrelse med en afstemning på repræsentantskabsmødet. Allerede inden igangsætter kritikerne en miniundersøgelse, der skal give et fingerpeg om resultatet.

På det fremskudte repræsentantskabsmøde d. 15. august skal der stemmes om, hvorvidt der fortsat er tillid til bestyrelsesformanden og bestyrelsen. Det ønsker en gruppe repræsentanter fra Kolding, Middelfart og Fredericia, der før mødet igangsætter en intern rundspørge.

Det skriver JydskeVestkysten.

"Formanden er lige så fedtet ind i denne her sag, som direktøren har været. Det må være formandens ansvar at holde øje med, hvad direktøren går og laver. Det har han ikke levet op til," lyder det Fredericia-kritikerne ifølge avisen.

For at få en fornemmelse af, hvordan afstemningen vil gå på mødet vil kritikerne sende en rundspørge ud til samtlige medlemmer af repræsentantskabet. Her vil medlemmerne blive spurgt, om de har tillid til bestyrelsen og formanden. I stedet for den nuværende formand Steen Dahlstrøm, ønskerne kritikerne at indsætte Morten Nielsen, der stillede op som modkandidat til Dahlstrøm i 2014.

Selv fortæller Steen Dahlstrøm til avisen, at han ikke vil tolke på de forslag, der er kommet til dagsordenen på mødet. Han afviser, at forslaget om mistillids-afstemningen får ham til at overveje, hvorvidt han skal trække sig.

Hvis kritikerne skal have held til vælte Steen Dahlstrøm, vil det ifølge avisen kræve, at omkring 65 af medlemmerne i Ewiis repræsentantskab ønsker det.

Flere har mistillid til bestyrelsen i Ewii

Folkets mand i sit livs kamp for dets stemmer

Ewii-bestyrelsen fremrykker mødet, der afgør formandens fremtid

Tidligere Ewii-bestyrelsesmedlem peger pilen mod formand

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også