EnergiWatch

Udskældt affaldsdirektør må forlade Amager Bakke

Et højspændt bestyrelsesdrama kulminerer ifølge Finans nu i, at Dragør og Hvidovre Kommune ikke længere vil holde hånden under direktør Ulla Röttger.

En ændring i stemmerne i Amager Bakkes bestyrelse betyder, at bestyrelsen nu vil smide den kontroversielle direktør Ulla Röttger på porten.

Det skriver Finans. Storkommunerne København og Frederiksberg har tidligere forgæves forsøgt at fyre Ulla Röttger med et flertal i bestyrelsen, men mødte modstand fra de tre øvrige kommuner. Nu har Dragør og Hvidovre Kommune valgt at bakke op om fyringen.

Ulla Röttger er blandt andet blevet kritiseret for ikke med det samme at orientere bestyrelsen, da et kommunikationssvigt forårsagede en livsfarlig eksplosion i Amager Ressource Centers gamle anlæg. Derudover har hun stået bag et fejlskøn, som har haft ødelæggende økonomiske følger for Amager Bakke.

Katastroferesultat for dansk kraftværkproducent

Massiv kritik af småkommunernes direktørredning

Formand for skandaleramt affaldsanlæg trækker sig

Presset stiger på udskældt affaldsdirektør efter ekstraordinært bestyrelsesmøde

Affaldsbestyrelse til angreb på direktør efter eksplosion: "Det er simpelthen fuldstændigt uacceptabelt"

Forsiden lige nu

Siemens Gamesa fusion har skabt stor intern uro

Den storstilede fusion af spanske Gamesa og dansk-tyske Siemens Wind Power har udviklet sig til et problembarn for en række ansatte i den nye vindmøllekæmpe. Interne magtkampe og store kulturelle omvæltninger betyder, at medarbejdere søger væk fra selskabet efter det, de oplever som et kaotisk ægteskab mellem de to virksomheder.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere