EnergiWatch

Energi Danmark satser stort på Tyskland

Mandskabet skal øges væsentligt i Tyskland, der ifølge direktøren i Energi Danmark vil vokse sig til det vigtigste marked for koncernen i de kommende år. Men ekspansionen stopper ikke der, fortæller han.

Foto: Energi Danmark

Der er store planer i Energi Danmark. Det danske elhandelsselskab, der torsdag præsenterede en tilbagevenden til tidligere tiders solide overskud, vil skrue op for aktiviteterne i Tyskland. Her skal der åbnes nye kontorer og ansættes rådgivere i en lind strøm. Men koncernen har mere i posen, og der leges kraftigt med tanken om en indtræden på flere Nordeuropæiske markeder.

"Vi er forholdsvist nystartet i Tyskland, og det tager lidt tid at bygge en forretning op. Men den tyske forretning udvikler sig rigtig godt, og Tyskland er Europas største energimarked, og vi skal gerne have en større bid af det samlede tyske marked. Så vores primære vækstdriver er det tyske marked og Finland i de kommende år," fortæller koncernens adm. direktør Jørgen Holm Westergaard.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Otovo henter ny global chef

Det norske solcelleselskab har ansat Pål Hauff Hvattum som chef for globale markeder. Hvattum kommer til Otovo fra en tilsvarende rolle i Adevinta.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs