EnergiWatch

Stort forsyningsselskab klar med navn

Om godt 14 dage etableres et af Danmarks største forsyningsselskaber med nyt navn. Selskabet forventer at ansætte direktør i januar.

Foto: Presse

Ni nordsjællandske kommuner er gået sammen om at stifte, hvad der bliver et af Danmarks største forsyningsselskaber. Og nu er kommunerne bag selskabet klar med et navn. Det kommende forsyningsselskab skal gå under navnet Novafos.

Novafos bliver Danmarks næststørste vandforsyningsselskab, og det er kommunerne Allerød, Ballerup, Egedal, Furesø, Frederikssund, Gentofte, Gladsaxe, Hørsholm og Rudersdal, der sammen ejer det nye selskab. Selskabet, der skal varetage kommunernes drift af såvel vand som spildevand, vil i følge EnergiWatch's oplysninger nå en egenkapital på omkring 10,5 mia. kroner. med en årlig omsætning på knap 900 mio. kroner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs