EnergiWatch

Medie: Dong kan tjene op mod 24 mia på frasalg

Prisen på Dongs olie- og gasforretning kan være steget markant siden tidligere forsøg på frasalg - men det kan stadig vise sig svært at komme af med hele den uønskede del af Dong, lyder det i artikel.

Foto: Lars Krabbe

Dong kan stå til en markant større milliardindtjening på salget af sin olie- og gasforretning end hidtil vurderet. Men salget kan også vise sig så svært, at forretningen må brydes op i mindre dele - og samtidig har Dongs markante krav om betaling i rede kontanter hidtil vist sig en udfordring.

Sådan lyder det i den artikel fra erhvervsmediet Merger Market, der onsdag formiddag fik Dong til at bekræfte via Fondsbørsen, at man har hyret storbanken JPMorgan til at stå for et potentiel salg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs