EnergiWatch

Mineselskab vil tilbagekøbe obligationer for 1,3 mia. dollar

Anglo American er klar til at købe en stor portion af sine egne obligationer tilbage.

Foto: Anglo American

Mineselskabet Anglo American har haft modvind på børsen torsdag, og nu meddeler selskabet, at det vil tilbagekøbe obligationer for op til 1,3 mia. dollar.

Det skriver Bloomberg News.

Tilbagekøbet kommer, efter at flere store kreditvurderingsinstitutter har sænket udsigterne for deres kreditvurdering af Anglo American. Kreditvurderingsinstitutterne Moody's og Fitch sænkede deres vurdering tidligere på ugen og blev torsdag fulgt op af Standard & Poor, der også nedjusterede kreditvurderingen.

"Det er mere et symbolsk træk for at vise markedet, at selskabet er fortrolig med likviditetsniveauet. Sandsynligvis er selskabet utilfreds med ratingbureauerne," siger Saida Eggerstedt, der er money manager hos Deka Investment i Frankfurt, til Bloomberg.

Aktien i selskabet falder torsdag sent på eftermiddagen med 7,1 pct.

 

/ritzau/FINANS

 

Minekoncern har større indtjening end ventet

Råvare- og energiselskaberne trækker markederne

Olie- og mineselskaber spænder bæltet ind

Minegiganter tilpasser budgetter virkeligheden

Forsiden lige nu

Kontroversielt kabelskib brudt i brand

Få måneder efter ejerne forgæves forsøgte at kapre sit eget halvbyggede havmølleskib er det nu ramt af brand, forårsagende røgforgiftning hos fem arbejdere.

Svenskere forudser eksplosion i vindenergi

Efter uset høj investeringslyst i svensk vindkraft forventes produktionen fra landets vindmøller for alvor at løbe fra Danmark og stige med 60 pct. over de kommende blot fire år.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere