EnergiWatch

SE vil bruge Dong-milliarder på større tv

Børsnoteringen af Dong og engrosmodellens igangtræden bliver to startskud for Sydenergi i kampen mod Yousee. Forlods forsøger Niels Duedahl at indrullere flere Waoo-selskaber.

Foto: SE

Tv-udbydernes brands står tilsyneladende i høj kurs. I sidste uge gik TDC til selskabspræsten for at omdøbe hele koncernen til Yousee, mens SE ikke blot overvejer samme manøvre, men tillige at udlåne sit Stofa-navn til andre partnere, som f.eks. forsikringsselskaber, når engrosmodellen til april åbner op for ikke blot konkurrencen på elmarkedet, men konkurrencen på også en helt masse andre områder.

Det fastslår SE's adm. direktør Niels Duedahl i et interview med Berlingske. De atypiske tanker er funderet i det tidsmæssige perspektiv, at engrosmodellen træder i kraft om præcis to måneder. Men den bagvedliggende tanke er den meget typiske: Ønsket om skala.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs