EnergiWatch

SE vil bruge Dong-milliarder på større tv

Børsnoteringen af Dong og engrosmodellens igangtræden bliver to startskud for Sydenergi i kampen mod Yousee. Forlods forsøger Niels Duedahl at indrullere flere Waoo-selskaber.

Foto: SE

Tv-udbydernes brands står tilsyneladende i høj kurs. I sidste uge gik TDC til selskabspræsten for at omdøbe hele koncernen til Yousee, mens SE ikke blot overvejer samme manøvre, men tillige at udlåne sit Stofa-navn til andre partnere, som f.eks. forsikringsselskaber, når engrosmodellen til april åbner op for ikke blot konkurrencen på elmarkedet, men konkurrencen på også en helt masse andre områder.

Det fastslår SE's adm. direktør Niels Duedahl i et interview med Berlingske. De atypiske tanker er funderet i det tidsmæssige perspektiv, at engrosmodellen træder i kraft om præcis to måneder. Men den bagvedliggende tanke er den meget typiske: Ønsket om skala.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs