EnergiWatch

Dong skifter navn til Radius - delvist

En del af Dong-forretningen skifter til foråret navn til Radius. Navneskiftet skal gøre elmarkedet mere gennemsigtigt.

Foto: /ritzau/Joachim Adrian/Arkiv

Fra 1. april 2016 skal Dongs elkunder lære et nyt navn. DONG Energy Distribution skifter nemlig navn til Radius. Det sker i følge selskabet 1. april, fordi engrosmodellen træder i kraft den dato.

"Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at forstå elmarkedet ved at være gennemsigtige. Derfor sender vi et klart signal om, hvem der gør hvad i DONG Energy. Fra 1. april har vi et elhandelsselskab, der køber og sælger strøm på kommercielle vilkår, og så har vi Radius, der sørger for en høj forsyningssikkerhed og et velfungerende elnet. Opdelingen vil også hjælpe vores medarbejdere i dialogen med kunderne, idet det letter kundernes forståelse af, hvad medarbejderen fra Radius kan hjælpe med, og hvor man henvender sig med spørgsmål om elnet, strømafbrydelser og elmålere," siger Knud Pedersen, Vice-direktør i DONG Energy Eldistribution, i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs