EnergiWatch

Nrgi fordobler driftsresultatet

Halvårsregnskabet viser gode takter for Nrgi, men forude truer nedgang i det århusianske energiselskabs uofficielle men mest rentable division.

Foto: Ilan Brender

Nrgi er i navnets natur ret sparsommelig med bogstaverne. Således også når der meddeles om regnskaber. Dels har det århusianske energiselskab for vane ikke at afsløre konklusionen i form af et endeligt resultat, og dels anvendes i stedet den noget atypiske forkortelse EBT - resultat før skat - i bunden, frem for de mere gængse Ebit og Ebitda.

Det pynter imidlertid ikke på det halvårsregnskab, Nrgi har udsendt en meddelelse om. For resultatet før skat viser nemlig en mindre tilbagegang til 111 mio. kr. fra 115 mio. kr. for samme periode sidste år. Altimens både resultatet omvendt går frem målt på såvel Ebit som Ebitda.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Kulforbruget er steget markant i 2021

Koldt vejr og lav produktion fra vindmøller betød, at de centrale kraftværker i Danmarks kulforbrug er steget med en tredjedel indtil videre i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs